woensdag 18 november 2015

Christmas...

 Vandaag even een heel simpel kaartje... Soms vind ik dat tussendoor heerlijk om te maken. En ze kosten ook geen kapitaal aan postzegels om op te sturen ;-) Omdat het een wat simpelere kaart is heb ik deze keer ook de binnenkant gepimpt...

Nog even terug komen op mijn berichtje hieronder. Ik vind het absoluut niet erg als mensen mij volgen en niet {altijd} tijd hebben om een reactie achter te laten...dat heb ik ook niet altijd hoor ;-) En er zijn er ook die nooit een berichtje achter laten...heb ik ook geen problemen mee want ik reageer ook niet altijd op iedereen en volgers komen en gaan... heb ik ook helemaal geen problemen mee. Maar als je vandaag volger wordt en ik word morgen volger van jou en jij bent daarna overmorgen ineens uit mijn volgerslijst verdwenen daar kan ik niet tegen.... komt bij mij over als "de buit is binnen" Ik vind dat ronduit heel kinderachtig! En dat was me al een paar keer opgevallen vandaar mijn berichtje en ik begreep uit de reacties dat mij dat niet alleen was opgevallen. Als iemand op die manier aan haar volgers wil komen dan wens ik diegene daar vooral heel veel succes mee maar gebruik niet mij daarvoor.

Liefs,
Diana
xxx


16 opmerkingen:

 1. door zijn eenvoud is dit toch een prachtig kaartje en je hebt helemaal gelijk want zo werkt het niet groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Diana,
  wat een mooie kerstkaart, ziet er chique uit met de doily op de achtergrond, leuke binnenkant..
  Ik kan me voorstellen, dat je zoiets niet leuk vindt, volgens mij was het de Noorse dame ?? die dit doet, heel erg kinderachtig zoiets,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad Ans, de Noorse met meer als 1000 volgers... zo kan ik het ook ;-)

   Verwijderen
  2. Welke dame is dat wil wel even kijken op haar blog. Kijken of ze bij mij hetzelfde doet! Hihihi

   Verwijderen
 3. Mooie kaart Diana, heel chique uitstraling! Ik ben vandaag ook weer een volger armer zag ik zojuist...geen idee wie het is en kan me er ook niet druk om maken!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad Irene, mensen komen en gaan nu eenmaal... heb ik ook geen probleem mee ;-)

   Verwijderen
 4. Prachtige kaart Diana, simpel en stijlvol.
  Ik ben ook wel eens een volger kwijt en weet dan ook niet wie het is en ik kan me daar ook niet druk over maken . Het is niet leuk, maar wel heel kinderachtig.

  Groetjes Karla

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Karla... nee hoor, dat vind ik ook niet erg dat er volgers weg gaan... mensen komen en gaan nu eenmaal in je leven ;-) Maar deze dame wilde alleen maar (even) volger worden zodat ik ook bij haar volger zou worden en daarna heeft ze zichzelf gelijk bij mij ontvolgt... als je bij haar kijkt heeft ze meer als 1000 volgers en ik denk dat ze op deze manier aan die volgers komt. Heeeel kinderachtig ;-)

   Verwijderen
 5. Je hebt helemaal gelijk hoor ik heb dit ook al een paar mee gemaakt. Ik kom zo nu en dan langs maar niet iedere dag dat red ik niet en dan gaan sommige bij je weg jammer.
  Maar geen getreur ik vind je rendier kaartje prachtig geworden.
  ps ik zou mezelf ook bij haar verwijderen.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je lieve complimentje... enne.... toen ik erachter kwam ben ik ook gelijk weg gegaan bij haar ;-) het was natuurlijk ook niet slim van haar om binnen 2 dagen weer weg te gaan anders had ik het helemaal niet doorgehad dat zij het was. Dan zijn er weer volgers bij en dan weer een paar af dat gebeurt vaker... maar nu zag ik gelijk dat zij weg was omdat ze de laatste was.

   Verwijderen
 6. wauw, wat een prachtig geheel! groetjes Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woww en prachtige stijlvolle CAS kaart, heeft niets meer nodig, top!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Diana,

  Prachtig rustig kaartje in mooie kleuren.
  Enne, volgers "sparen"...... je hebt helemaal gelijk.

  Liefs, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Welke dame is dat wil wel even kijken op haar blog. Kijken of ze bij mij hetzelfde doet! Hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Simpel.... maar wat mooi! Echt een prachtige kaart.
  Wat een dom gedoe om te proberen zo veel mogelijk volgers te hebben. Als ze daar blij van wordt... Voor mij is het vaste clubje volgers prima en af en toe een reactie van anderen, helemaal leuk. Ik geniet van alles wat voorbij komt en bij de een laat ik vaker een reactie achter dan bij de ander. Heeft ook te maken met of en hoeveel tijd ik heb om eens lekker te bloggen.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...